Informace k táboru

Vážení  rodiče,

zasílám další informace k táboru.

Zahájení tábora – 3. července 2021 v Miletinských Lázních – předání dítěte na tábor provede rodič, popř. odpovědný zástupce dítěte v čase 13,30 – 14,30 hod.

Pro ty, kteří neprodělali COVID-19 (dle níže uvedené výjimky) jsme zajistili testování, které proběhne přímo při předání dítěte do tábora v Miletínských Lázních a následně pak opakovaně dne 10/7/21.

V příloze posílám aktuální potvrzení bezinfekčnosti pro děti, prosím o vytištění a vyplnění (pro ty kdo nemá možnost tisku bude formulář k vyplnění k dispozici při předání dítěte do tábora) a dále aktualizované pokyny.

Z testování mají výjimku:

– děti, které prodělaly laboratorně potvrzené onemocnění COVID-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního POC antigenního testu na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 nebo RTPCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2 neuplynulo více než 180 dní. Přičemž se musí jednat o osobu bez klinických známek onemocnění COVID-19. Zároveň je toto nutné doložit certifikátem, který lze stáhnout na Očkovacím portálu občana na webu Ústavu zdravotnických informací a statistiky – www. ocko.uzis.cz.

Na Vás rodiče máme prosbu o potvrzení přijetí tohoto E-mailu, které prosíme proveďte obratem na tento E-mail: josef.cerman@centrum.cz  (č.t.: 724 180 029).

.

Předem děkujeme za spolupráci a těšíme se na brzkou odpověď.

V případě jakýchkoliv změn, Vás budeme informovat

S pozdravem

Vedení tábora

 Ing. Josef Cerman

Velitel SDH Jilemnice

č.t.: 724 180 029

E:mail: josef.cerman@centrum.cz

Pokyny

Bezinfekčnost

Příspěvek byl publikován v rubrice abeceda, akce, mládež, nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.